A Kerítéscentrum Kft. 20 éve meghatározó szereplője a mobil kerítés kölcsönzési, valamint kerítés kivitelezési iparágnak. Kerítéseink felhasználhatósága sokrétű, tartós valamint esztétikus megoldást jelentenek legyen szó, rendezvények, kiállítások, raktárak, területek elkerítéséről.

Kölcsönzési szolgáltatásunkon túl, a helyszíni felméréstől, a kivitelezésig ellátjuk a kerítésekkel kapcsolatos feladatokat, komplex szolgáltatást nyújtunk.

Átvétel, kiszállítás, telepítés

rendezvenyekelkeriteseMobil kerítéseink átvételé kétféle lehetőséget biztosítunk megrendelőink számára. Előzetes egyeztetés után lehetőség van budapesti raktárunkban átvenni a rendelt kerítéséket, de szükség esetén vállaljuk a telepítés helyére történő kiszállítást is.

Kiszállítás esetén, szakképzett, megfelelő rutinnal, és tapasztalattal rendelkező munkatársaink elvégzik a mobil kerítések telepítését is. Kedvező bérleti díjak korrekt elszámolással!

Cégünk számára kiemelten fontos az átláthatóság, valamint megrendelők maximális elégedettsége, éppen ezért, már a rendelés során egyértelműen feltűntetjük a bérlés költségeit, valamint, előre kalkulálható módon határozzuk meg az árakat.

A mobilkerítések bérleti díját a kölcsönzési napok száma alapján számoljuk el, így Ön tényleg csak azután az idő után fizet, amikor igénybe vette szolgáltatásainkat.

Ajánlatot kérek!